/TALLER
TALLER2017-05-24T10:36:42+00:00

Posem a disposició tots els nostres coneixements i els nostres serveis tan per a empreses com per privats amb un tracte personalitzat i adequat a cada projecte. Serigrafia manual, il·lustració, disseny gràfic i disseny web són els principals àmbits d’actuació de Nus Creacions.

Coneixem el territori i estem en contacte amb artistes i professionals de diferents sectors que comparteixen la nostra filosofia i cuiden al màxim tots els detalls perquè el teu projecte quedi perfecte.

TALLER CREATIU de PONENT

Taula de treball, llum natural, zona de descanso, wifi, taller de serigrafia artística, tèxtil, paper o fusta. Aquí pots estampar qualsevol cosa en petites o mitjanes tirades. També disposem d’un petit taller de fusteria amb maquinaria i suport tècnic.

L’espai-taller, que està a disposició de creatius de tot tipus, és organitzat en 3 zones:

  1. Un espai multidisciplinari/ botiga per treballar amb diferents tècniques, realitzar cursos, exposar i vendre les obres realitzades.
  2. Un espai taller/ estampació amb l’equipament adequat per treballar amb la serigrafia i amb un petit espai de fusteria.
  3. Un espai estudi/ disseny per la ideació i el desenvolupament de la part més creativa, amb el suport d’eines informàtiques i manuals.
Taller 1 persona
Hora 15 €
Dia 90 €

 

*Tarifes vàlides per qui ha participat en un curs de formació de Nus Creacions o que té coneixements de serigrafia.

SERIGRAFIA

Ens hem especialitzat en la serigrafia manual, sobretot en l’estampació tèxtil. També podem estampar sobre paper, fusta i metacrilats. Ens agraden el reptes i estem disposats a acceptar qualsevol proposta.

Aquesta tècnica és una de les més antigues i artesanes que ens permet transferir, a través d’una superfície a la qual s’aplica tinta, una imatge traçada en una plantilla para reproduir-la en una altra superfície.

Et convidem a llegir la nostra “guia per estampar” on podràs trobar tots els detalls per una correcta preparació del teu projecte.

INSOLAT I RECUPERAT DE PANTALLES

Oferim també el servei d’insolat i recuperat de pantalles. Tenim bastidors de 30 x 40 cm, fins a un màxim de 60 x 90 cm, tant per estampar sobre paper com sobre teixit o fusta. Des de 43 fills fins a 120 fills, cada bastidor té el seu ús i es poden reutilitzar quantes vegades tu vulguis.

DISSENY GRÀFIC I WEB

També oferim els nostres serveis com a dissenyadors gràfics i dissenyadors de pàgines web. Així, si necessites orientació amb el teu projecte, et ronda una idea pel cap i vols donar-li forma però no saps com, no dubtis a contactar-nos. Estudiarem la teva proposta, t’assessorarem en la manera millor, perquè el teu projecte sigui un èxit visual.