Nus Creacions – Taller Creatiu

Nus Creacions és un taller creatiu ubicat a Lleida. Ens vam enamorar de la tècnica de la serigrafia i de les seves múltiples aplicacions i per això ens hem especialitzat en estampació tèxtil. Estem oberts a nous reptes i contínuament estem experimentant amb altres tècniques, materials i tots tipus de projectes. Realitzem estampacions a mida per artistes, il·lustradors, dissenyadors gràfics i particulars.
Nus Creacions és un petit taller artesanal on tots els processos són totalment manuals. Treballem en petites i mitjanes quantitats, implicant-nos en cada projecte per a buscar  la millor opció entre totes les possibilitats i tècniques creatives.

Si et volta pel cap algun projecte serigràfic, si tens una idea o una proposta creativa,  o si vols demanar-nos un pressupost, contacta’ns : info@nuscreacions.cat

Que és Nus Creacions

Nus Creacions és un projecte de Maurizio Sartori, un dissenyador italià que fa alguns anys crea, investiga i treballa amb la serigrafia i altres tècniques artístiques a Ponent.

Amb la col·laboració d’Ariadna Nieto Espinet hem creat la nostra primera col·lecció de jocs i complements de disseny infantil, “No tots els monstres són dolents”.

Tot allò que fem té una història al darrere i s’ha concebut com una eina pedagògica que potenciï la curiositat, que deixi fluir la fantasia i que afavoreixi el desenvolupament de la imaginació de petits i grans.

Creem productes amb ànima i, en cadascun d’ells, hi posem el millor que tenim.

Les nostres habilitats

Disseny 90%
Serigrafia 95%
Il·lustració 85%
Disseny gràfic/web 85%

Emprenedor autònom

Maurizio Sartori
Maurizio SartoriDissenyador i serigraf
Des de fa més de 20 anys, he estat estudiant, investigant i experimentant en el camp del disseny i les belles arts. Em vaig enamorar de la serigrafia i des del 2013 vaig fundar Nus Creacions, un projecte on realitzo els meus i els vostres millors projectes d’estampació artesana. Utilitzo principalment la serigrafia, una tècnica manual mil·lenària per imprimir tèxtil, obres gràfiques i edicions limitades, que no ha trobat rivals i que encara és molt actual i única.
Nus Creacions
Nus CreacionsTaller Creatiu
Treballem principalment amb la serigrafia artesanal, el disseny i la il·lustració. Ens encanten els reptes i els experiments, per això no diem no a res, en l’àmbit del disseny i del treball manual a petita escala. A més, contínuament busquem col·laboracions amb dissenyadors i il·lustradores de Ponent.

Els nostres clients satisfets