LA NOSTRA PRIMERA COL·LECCIÓ

La col·lecció “No tots els monstres són dolents”, va néixer el 2013 quan vam començar a pensar com decorar l’habitació de Cloe, la neboda de l’Ariadna, l’arqueòloga i il·lustradora, que després donaria vida a tots els personatges de la col·lecció.

Vam començar així, quasi per joc, decorant una habitació i poc a poc hem anat construint el nostre petit taller de serigrafia, d’on després han sortit tots els altres productes relacionats amb les històries màgiques i divertides dels monstres bons de “ponent”.

La col·lecció, “No tots els monstres són dolents”, està formada per diversos productes que expliquen les històries dels seus personatges de maneres ben diferents. Aquí us els presentem d’un en un perquè pugueu descobrir tots els detalls i secrets d’aquests éssers tan especials.

Volem estimular la imaginació per a fer possible que sorgeixi en qualsevol espai i moment del vostre dia a dia. Volem convertir els monstres en els bons de la pel·lícula, en personatges amb característiques molt diverses que sempre tenen alguna cosa per a explicar i ensenyar.

Esperem aconseguir que les seves històries serveixin per a treballar i allunyar pors, per a aprendre a estimar i respectar allò que és diferent de nosaltres i per a fomentar la creació de noves històries.

El primer monstre a néixer va ser el Morfeu, el monstre de la son. Un nou amic per la Cloe, que la va ajudar als tres anyets a anar a dormir soleta a la seva habitació.

Coixins de pèl de monstre

Veure tots els productes

Contes il·lustrats amb titelles

Veure tots els productes

Coixinets terapèutics

Veure tots els productes

Dessuadores

Veure tots els productes

Samarretes

Veure tots els productes